Startsein wervingscampagne: 31 augustus, Schipborg

NZW_LogoOp woensdagmiddag 31 augustus bekrachtigen Glas van Aa tot Hunze, en de gezamenlijke glasvezelwerkgroepen van Donderen, Altena, Lieveren en de schoolkring Zeijen de samenwerking met de Coöperatie Breedband Noordenveld Zuid West.

Tevens wordt dan de nieuwe naam van de coöperatie onthuld en wordt het startsein gegeven voor de wervingscampagnes van de genoemde twee initiatieven.

Voor deze bijeenkomst in café De Liefde van de Drentsche Aa in Schipborg zijn alle plaatselijke werkgroepleden uitgenodigd, evenals vertegenwoordigers van verschillende andere initiatieven uit omringende plaatsen. Ook vertegenwoordigers van de provincie Drenthe, van het Breedbandplatform Drenthe en van de 4 betrokken gemeenten zullen aanwezig zijn. Ook de pers is uitgenodigd.

Er is een kort en afwisselend programma, met veel tijd om elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. Bijna alle genodigden zijn direct dan wel indirect betrokken bij glasvezelinitiatieven in de noordelijke regio.